Doctorul Oana Secară, managerul Spitalului Municipal “Sf. Ierarh dr. Luca” Onești, ar putea să-și piardă postul în scurt timp. Consiliul de Administrație al spitalului oneștean a anunțat, azi, scoaterea la concurs a funcției de manager. Concursul va avea loc în zilele de 20 și 21 februarie a.c.

Încurcate mai sunt căile Domnului! La numai o zi după ce doctorul Adrian Brânzaniuc a confirmat informațiile aflate pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ, potrivit cărora postul de director medical al spitalului din Onești va rămâne liber la începutul lunii februarie, și cea mai înaltă poziție de conducere din cadrul unității spitalicești din orașul de pe Trotuș ar putea să-și schimbe “stăpânul”.

Pe site-ul oficial al spitalului a fost publicat, azi, un anunț prin care Consiliul de Administrație al unității aduce la cunoștință scoaterea la concurs a funcției de manager, ocupată în prezent de doctorul Oana Secară.

În acest context, s-ar putea ca doctorul chirurg Dan Bandea, care, în altă ordine de idei, nu este doar ginerele preotului protopop Constantin Alupei, ci și fiul consilierului județean Toma Bandea, să se reorienteze și să vizeze poziția de manager. Rămâne, însă, de văzut dacă acesta își va depune dosarul de candidatură pentru cea mai importantă funcție de conducere din cadrul spitalului oneștean, termenul limită fiind 13 februarie, ora 15.00.