FC Viitorul Curița nu a izbutit nici anul acesta să-și împlinească visul – promovarea în Liga a 3-a – iar conducerea grupării de lângă Onești a luat decizia de a face mai multe schimbări atât la nivelul băncii tehnice, cât și la nivelul lotului și, nu în ultimul rând, în plan organizatoric.

După o analiză riguroasă, s-a convenit ca noul antrenor al echipei în sezonul 2019-2020 să fie Rareș Mihalache (foto mic – stânga, alături de tatăl său), care preia prerogativele de la Adrian Gheorghiu.

Lui Adi Gheorghiu i se propusese să rămână în staff-ul tehnic al lui FC Viitorul, ca secund al lui Rareș Mihalache, dar fostul jucător de Liga 1 nu a acceptat.

Nici Rareș Mihalache n-ar mai fi continuat la FC Viitorul, dacă nu i s-ar fi făcut această propunere din partea finanțatorului Mihai Fudulache.

În condițiile în care FC Viitorul a rămas tot în Liga a 4-a, iar el își va pune curând pirostriile, Rareș Mihalache intenționa să se lase de tot de fotbal și să petreacă mai mult timp în sânul familiei.

Până la urmă, Rareș s-a lăsat însă convins de Mihai Fudulache și va porni din nou la drum alături de FC Viitorul.

Rareș Mihalache îl va avea ca secund pe George Sbârcea, iar Costică Ene, cel care a condus echipa până în turul campionatului trecut, a fost numit director tehnic.

O altă schimbare importantă s-a produs la nivelul lotului de jucători, în sensul în care o parte din fotbaliștii veniți de la Bacău (ex: Marius Doboș, Dragoș Petrache) nu vor mai continua la FC Viitorul, care va miza pe tinerii din pepiniera proprie.

Tocmai de aceea, sâmbătă, 13 iulie, începând cu ora 10.00, pe terenul din Curița va fi organizat un trial de jucătorii la categoriile U11, U15 și seniori.

Pe terenul din Curița, sau pe cel din Cașin, intenționează de altfel FC Viitorul să dispute și meciurile de pe propriul teren din noul sezon, după ce în ultimii ani “alb-verzii” au evoluat la Onești, pe stadionul CSM.

Revenind la componența lotului, conducerea FC Viitorului poartă negocieri în aceste zile cu Vasile Padovei, cu Belecciu și cu Adi Gheorghiu, pe care ar dori să conteze și sezonul următor.