Directorul medical al Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh Dr. Luca” Onești, doctorul Adrian Brânzaniuc, urmează să fie înlocuit din funcție, în perioada următoare, susțin surse UNU PE TROTUȘ.

Adrian Brânzaniuc ocupă funcția de director medical în cadrul unității spitalicești din Onești din 2011, ultimul concurs la care a participat și care i-a dat dreptul să rămână în această poziție, după ce a fost declarat admis, având loc în februarie 2014.

Doctorul Brânzaniuc a confirmat informațiile aflate pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ, dar susține că decizia îi aparține, că n-ar fi de natură politică. “Eu nu am mai dorit să-mi prelungesc contractul scadent în luna februarie! Motivele pentru care am luat această hotărâre sunt de ordin personal, nu doresc să le fac publice”, ne-a declarat încă directorul medical al spitalului din Onești.

Adrian Brânzaniuc va pierde astfel a doua poziție importantă în decurs de mai puțin de un an, după ce la alegerile locale din iunie 2016 nu a reușit să câștige un nou mandat de consilier local.

Medic specialist în anatomie patologică, doctorul Brânzaniuc a fost de-a lungul timpului membru mai multor grupări politice. În 2012 a fost ales consilier local din partea Alianței pentru Bacău, fiind membru al PDL. În toamna anului 2014, Brânzaniuc a trecut la UNPR, pentru ca înaintea alegerilor din vara anului trecut să schimbe din nou tabăra, aderând la PNL.

Nu se cunosc deocamdată numele celor care vor candida pentru a ocupa postul lăsat liber de Brânzaniuc.