După ce la ședința trecută Ionuț Hozoi a preluat – (detalii AICI) –  unul dintre cele două mandate în Consiliul Local Onești pe care ALDE le-a câștigat în urma alegerilor din 2016, se preconizează ca la viitoarea ședință ordinară legislativul oneștean să fie din nou în formulă completă.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, se pare că șefii organizației județene ALDE au stabilit deja și cea de-a doua persoană care va fi trimisă în Consiliul Local Onești, pe locul ocupat de Mihaela Bădic-Geaboc până ce i-a fost retras sprijinul politic.

Alesul este Azoiței Ioan Gabriel (foto mic 1), economist de profesie, care lucrează ca inspector de asigurări la Groupama, acesta figurând tocmai pe poziția a 9-a pe listele ALDE, la alegerile din 2016. Oricum, mult mai sus decât poziția de pe care a venit în Consiliul Local Onești Ionuț Hozoi – 14! (vezi foto mic 2).

După ce se va fi reîntregit, Consiliul Local Onești are apoi misiunea de a alege noul viceprimar al orașului, post ocupat până deunăzi de Laura Abageru (detalii AICI). (sursa foto mic 1: facebook.com/Azoiței Gabriel)