Un cuplu proaspăt căsătorit din Onești sau de oriunde altundeva va avea parte de o vacanță de vis, într-o țară exotică unde puțini își permit să ajungă pe cheltuiala lor: Maldive.

Maldive este o țară insulară din Oceanul Indian, ce dispune de 26 de atoli. Plajele cu nisip alb și fin, apele de un albastru intens cu recifuri gigantice și vegetația insulelor formează un paradis în care oamenii vin să își petreacă vacanțele pentru a se relaxa, dar și pentru a se distra.

Una dintre cele mai căutate destinații din întreaga lume pentru a petrece luna de miere, Maldive este acum și la îndemâna unui cuplu care alege să facă nunta la restaurantul “Imperial Ballroom”, din cadrul complexului hotelier Trotuș, din Onești.

Un concurs cu reguli simple oferă această șansă unică unui cuplu norocos, care nu trebuie decât să facă petrecerea de nuntă la Imperial Ballroom, altfel un salon super luxos, care satisface cele mai pretențioase gusturi în materie.

Nunta este, fără doar și poate, cel mai important eveniment din viața ta și ce ar fi ca după acea zi minunată să pleci direct în luna de miere gratuit?!!! 
Hotel Trotuș Imperial Ballroom te trimite în cel mai exotic loc posibil pentru a sărbători iubirea, MALDIVE!! Încheie un contract pentru nunta ta la Imperial Ballroom Onești și intri automat în concurs! Urmărește pagina de facebook pentru a afla toate detaliile
sună anunțul ce vine ca o mare provocare pentru oricine are în plan să-și pună pirostriile, fie din Onești sau din altă localitate.

Șansele de a câștiga vacanța de lux în Maldive sunt considerabile, ținând cont că pe parcursul unui an un restaurant găzduiește, în medie, aproximativ 50 de nunți. (P)