O femeie din comuna Bârsănești, care era să cadă victimă unui grup de escroci ce acționau prin metoda accidentului”, a scăpat ca prin urechile acului de înșelătoria care se punea la cale, după ce o vecină a sesizat poliția.

Din sursele UNU PE TROTUȘ, femeia ar fi fost contactată telefonic de escroci, discuția purtându-se după scenariul arhicunoscut: că, vezi-Doamne, fiul acesteia ar fi comis un accident rutier grav și că, pentru a scăpa de consecințe, ar fi nevoie de o sumă de bani cu care să se intervină pe lângă organele de cercetare. Escrocii i-ar fi cerut femeii 3.000 de euro.

Norocul femeii a fost o vecină cu prezență de spirit, căreia bătrâna luată la țintă de escroci apucase să-i spună întreaga poveste. Vecina s-a prins că la mijloc este vorba doar de o escrocherie și a anunțat imediat poliția.

Oamenii legii i-au cerut femeii ce ar fi trebui să le dea escrocilor cei 3.000 de euro să joace mai departe rolul de victimă, astfel încât să poată fi organizat flagrantul.

Care s-a produs, după bani venind o femeie, se pare din Moinești, de unde ar provine și grupul care ar fi pus la cale întreaga escrocherie. (foto: arhivă)

Vom reveni cu mai multe informații pe marginea acestui subiect.