După o perioadă lungă de așteptare, DEDEMAN a reușit să intre în posesia tuturor avizelor necesare efectuării lucrărilor de construcție a viitorului magazin din Onești, care va fi situat pe strada Redului.

La mai bine de un an de când a fost elaborat Planul Urbanistic Zonal (PUZ), firma constructoare – SSAB AG Bacău – a demarat lucrările de construcție a magazinului Dedeman, de pe strada Redului.

Terenul a fost deja curățat de bălării, au fost făcute și primele săpături, totul pentru ca magazinul de la Onești al Dedeman – cea mai mare companie antreprenorială românească – să fie amenajat și deschis cât mai repede.

Pe panoul care semnalizează faptul că avem de-a face cu un șantier în lucru, nu sunt trecute nici data începerii construcției și nici data finalizării, ci doar termenul de execuție a lucrărilor, prevăzut în autorizație: 24 de luni (2 ani). Doar că termenul prevăzut în autorizație este una, iar cel real de execuție este cu totul altceva.

“Eu cred spre primăvară vom avea în Onești un nou magazin Dedeman”, s-a pronunțat un inginer-constructor.

Noul magazin Dedeman de la Onești, de pe strada Redului, va ocupa o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați, amplasamentul fiind situat atât în intravilanul orașului (22.132 mp), cât și în extravilan (7.860 mp).

Pe lângă faptul că va dispune de o suprafață de expunere și de depozitare mai mare decât actualul magazine Dedeman de la Onești (de pe Calea Slănicului), magazinul Dedeman de pe strada Redului va fi prevăzut și cu o zonă de food, o parcare generoasă și multe alte facilități pentru clienți.