Organizația oneșteană a partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) va avea, în curând, un nou șef. Noul conducător al filialei oneștene a formațiunii lui Tăriceanu, care urmează să o înlocuiască pe Mihaela Bădic-Geaboc, este un nume foarte cunoscut în municipiul de pe Trotuș.

Emil Moroșanu, fostul comandant al Poliției Onești, astăzi pensionar, va prelua în perioada următoare conducerea organizației oneștene a ALDE. Este doar o chestiune de timp până când numirea acestui în fruntea ALDE Onești va deveni oficială.

Pe 12 septembrie, într-o postare pe facebook, Mihaela Bădic-Geaboc a descris situația din cadrul organizației oneștene a ALDE. “Se spune că o nenorocire nu vine niciodată singură. Da, alta belea pe capul meu. Cică nu mai sunt președinte la ALDE în Onești. ,<Pe surse>, nu știu sigur că nu am fost convocată la ședința de partid și nu am primit nici vreo comunicare în sensul ăsta dar știu că a fost numit un ,<domn bine> că șef . Bine, președinte eu nu am fost niciodată, doar așa, formal, înainte de alegerile locale un pic, cât a fost nevoie (…)”, scria consiliera ALDE.

Emil Moroșanu nu a putut fi contactat.