Primăria Onești a rămas fără arhitect-șef, după ce Liviu Buzdugan și-a înaintat demisia, zilele trecute. Gestul lui Liviu Buzdugan l-a luat prin surprindere pe tatăl acestuia, avocatul Vasile Buzdugan, care a fost până în această vară consilier local și, pentru scurt timp, primar interimar.

“Am aflat și eu de la alții despre acest lucru. Liviu nu m-a consultat deloc în privința asta, a luat decizia de unul singur, chiar nu cunosc motivele care l-au determinat să-și dea demisia. Nu mă așteptam la așa ceva, dar o să am o discuție cu el, sper să-mi spună ce anume l-a împins să facă acest gest”, ne-a declarat Vasile Buzdugan.

Reporterii UNU PE TROTUȘ nu au reușit să stea de vorbă cu Liviu Buzdugan, așadar motivele pentru care acesta și-a dat demisia de architect-șef al Primăriei Onești rămân învăluite în mister.

Un apropiat al lui Liviu Buzdugan susține că băiatul avocatului Buzdugan avea de mai mult timp în gând să plece de la Primărie. “Auzisem că intenționează să-și dea demisia, dar nu știam că deja a și făcut-o. Nu mă miră decizia lui. Este un băiat foarte isteț, el nu putea să stea închis într-un birou din Primărie. Acolo se simțea ca legat de mâini, pentru că el dorea să-și dezvolte propria sa afacere, să-și construiască o carieră în adevăratul sens al cuvântului. Or, ca funcționar al statului nu poți face asta, ai multe constrângeri, ne-a declarat acesta.

Liviu Buzdugan (34 de ani)  lucra în cadrul administrației publice locale de aproximativ trei ani.