Mai mult ca sigur, Sărbătorile de iarnă îi vor găsi pe locuitorii municipiului Onești total nepregătiți, și asta nu din vina lor. Cel puțin nu a tuturor dintre ei. Din cauza anumitor asociații de proprietari din oraș care nu au mai făcut nicio plată în niciun cont în ultimele două luni – după cum susține conducerea SC Apă Canal SA – apa va fi raționalizată drastic.

SC Apă Canal SA ne-a informat prin intermediul unui comunicat de presă că în această zi (15 decembrie) oneștenii vor avea apă la robinet doar două ore, în intervalul orar 18.00-20.00. Ziua de mâine se anunță și ea la fel de proastă pentru oneștenii care au o groază de treburi de făcut pentru a întâmpina sărbătorile cum se cuvine. Pentru vineri, 16 decembrie, programul de furnizare a apei potabile anunțat de SC Apă Canal SA este de numai două ore, între 06.00 și 08.00 dimineața.

“Este o mare bătaie de joc ce ni se întâmplă, strigător la cer! Pur și simplu ar trebui să-i luăm pe sus pe toți, nu se mai poate în felul acesta, ne-au adus la disperare indivizii ăștia fără scrupule!”, s-a arătat revoltat un domn care ne-a contactat pe telefonul redacției.

Aveți mai jos comunicatul emis de cei de la SC Apă Canal SA, cu privire la această situație.comunicat-apa-canal