Șmecheria nu mai ține la Onești, cel puțin atunci când vine vorba despre consumul de apă, cel raportat față de cel înregistrat. Reporterii UNU PE TROTUȘ vă prezintă mostre de racorduri în care apa consumată ocolește, pur și simplu, aparatul de măsură.  

Furtul este atât de evident, încât cuvintele sunt de prisos.

Oamenii de la RAJA ne-au prezentat doar câteva astfel de “capodopere”, cele descoperite, dar stăm și ne întrebăm câte astfel de “inginerii” există pe raza orașului și câți președinți de asociații au guvernat, cu bună știință, acest furt!?

Totul este extrem de simplu. S-au amenajat niște “by-pass-uri”, care ocolesc bine-merci aparatul de măsură, și care sunt acționate după voia fiecărui președinte de asociație care are în administrare un astfel de sistem “inteligent”. Costurile scad sau cresc în funcție de decizia președintelui de asociație, cât timp există o conductă care nu se supune niciunui control.

Notă: UNU PE TROTUȘ deține toate aceste fotografii, inclusiv locațiile în care au fost făcute, dar își rezervă dreptul de a le prezenta la momentul oportun.