După rezultatele dezastruoase obținute de gimnastele de la CSM Onești la recentele Campionate Naționale pentru junioare, care s-au ținut în Sala Polivalentă “Nadia Comăneci”, Ingrid Istrate, președintele clubului, a reușit un “transfer” mai mult decât spectaculos.

Ingrid Istrare a avut mai multe discuții cu Matei Stănei, antrenorul Cătălinei Ponor, pe care l-a convins să vină să antreneze la Onești.

Matei Stănei este antrenorul care a format-o pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică și multiplă campioană europeană și medaliată cu argint și bronz la campionatele mondiale și care se ocupă și astăzi de pregătirea constănțencei.

“Matei Stănei va antrena la Onești alături de ceilalți antrenori din cadrul clubului nostru. Trebuie să readucem gimnastica oneșteană la nivelul de performanță din trecut, avem această datorie și cred că Matei Stănei este omul cel mai potrivit să conducă acest proiect al nostru. Obiectivul nostru este olimpiada de la Tokyo, din 2020, dar nu vă pot spune mai multe acum despre acest proiect, am speranța că ne va ieși”, ne-a declarat Ingrid Istrate, președintele CSM Onești.

Cătălina Ponor s-a antrenat cu Stănei la Onești, înaintea Europenelor de la Cluj, de anul acesta, unde gimnasta de 29 de ani a obținut medalia de aur la bârnă.