Doctorul Adrian Brânzaniuc (foto mare) nu va mai ocupa funcția de director medical al Spitalului Municipal “Sfântul Ierarh Dr. Luca” Onești, după cum UNU PE TROTUȘ a anunțat, în exclusivitate, aici: https://unupetrotus.ro/exclusiv-schimbare-la-varf-la-spitalul-onesti-cine-pleaca-cine-vine-in-loc/.

Din câte se pare, funcția de director medical al spitalului oneștean îi va reveni unui tânăr medic chirurg, este vorba despre Dan Bandea. “Cred că el va fi, dar nu sută la sută. Este un chirurg tânăr extrem de bun!, l-a descris pe probabil viitorul director medical al unității spitalicești din Onești una dintre sursele UNU PE TROTUȘ.

Tânărul chirurg care ar urma să preia funcția pe care o va elibera doctorul Brânzaniuc luna viitoare nu este, însă, doar un “chirurg tânăr extrem de bun”, ci și ginerele preotului protopop Constantin Alupei. De loc din zona Moinești – Comănești, Dan Bandea (36 de ani) este soțul fetei preotului Alupei, Nona. Nona Bandea lucrează și ea în cadrul spitalului din Onești, fiind absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Tg. Mureș, unde a studiat și soțul ei, Dan Bandea.

Dacă până acum în posturi precum cel de director medical se ajungea pe bază de concurs, Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății în guvernul Cioloș, lasă de înțeles, într-o postare pe facebook, că aceste funcții ar urma să fie atribuite acum prin numire.