Prima ședință ordinară a Consiliului Local Onești pe anul 2017 este programată joi, 19 ianuarie, pe ordinea de zi fiind nu mai puțin de 20 de puncte, ceea ce sugerează faptul că vom asista la o ședință-maraton.

Unul dintre cele mai importante proiecte aflate pe ordinea de zi este cel privitor la desemnarea membrilor Consiliului Local Onești în Adunarea Generală a Acționarilor a SC Domeniul Public și Privat Onești SA (DPP). În momentul de față, unicul reprezentant al Consiliului Local în AGA de la DPP este fostul director economic al Primăriei, Neculai Găbureanu. Prin desemnarea acestuia ca unic reprezentant al CL Onești în AGA DPP, lucru care s-a petrecut în vara anului trecut, Găbureanu și-a atras pseudonimul de “AGA”. Despre alegerea lui Găbureanu ca unic reprezentant al CL Onești în AGA de la DPP, puteți citi mai multe aici: https://unupetrotus.ro/nicolae-gabureanu-fostul-director-economic-al-primariei-onesti-este-de-unul-singur-noul-aga-de-la-dpp-onesti/.

Rămâne de văzut dacă cei 21 de consilieri locali vor merge mai departe pe mâna lui Găbureanu, sau își vor alege alt/alți reprezentanți în AGA de la DPP.

Accesați link-ul următor pentru a vedea care sunt toate cele 20 de puncte de pe ordinea de zi a ședinței de joi, 19 ianuarie, de la ora 14.00: http://onesti.ro/documente/anunturi/2017/DA-19.01.2017.pdf.