PEPCO, retailer-ul cu cea mai mare expansiune în zona Europei Centrale și de Est, care a devenit lider de piață pe segmentul de îmbrăcăminte și produse de uz casnic, cu peste 600 de magazine și 4.500 de angajați, va deschide într-un final și magazinul de la ONEȘTI pe care îl avea în plan de mai multă vreme.

După negocieri intense cu proprietarul spațiului pe care l-au ochit încă de acum un an, reprezentanții Pepco și omul de afaceri oneștean Ion Butucaru au bătut palma, contractul de închiriere urmând să se semneze zilele acestea.

Magazinul Pepco de la Onești va fi deschis în spațiul în care în prezent funcționează restaurantul “La Scena” (lângă Piața Agroalimentară, vizavi de fostul sediu Onedil),  acesta urmând să ocupe o suprafață de circa 600 de metri pătrați.

Din informațiile UNU pe Trotuș, imediat după ce se va semna contractul de închiriere, locația va intra într-un amplu proces de reamenajare, care ar trebui să nu dureze mai mult de 2 luni, astfel încât cel mai târziu la sfârșitul lui octombrie primul magazin Pepco de la Onești să aibă inagurarea.

Pe site-ul oficial al retailer-ului polonez, pepco.ro, la secțiunea “Cariere/Posturi vacante”, este în continuare disponibilă poziția de șef de magazin pentru magazinul de la Onești.

PEPCO este un mare lanț polonez de magazine de haine, accesorii, jucării și produse pentru casă, de tip discount (mai pe românește, vinde ieftin), care a intrat în România la sfârșitul anului 2014.