Pe afișul “Festivalului Verii” de la Onești, care va avea loc în perioada 17-19 august, în Parcul Municipal, se află trecut, printre altele, și numele Elenei Ionescu, fosta solistă a trupei Mandinga.

Elena Ionescu nu a mai urcat pe scenă de aproximativ trei luni și jumătate, fiind preocupată de evoluția sarcinii și de ideea venirii unui nou membru în cadrul familiei.

Acest moment așteptat cu nerăbdare de Elena Ionescu și de soțul ei, Dragoș Răzvan Stanciu, s-a produs vineri, 3 august, zi în care artista a dat naștere unui băiețel de 2,9 kilograme, perfect sănătos, la o clinică din București.

Chiar dacă nu a trecut decât o săptămână de când a născut, Elena Ionescu a confirmat, pentru UNU pe Trotuș, că este pregătită să-și onoreze contractul cu organizatorii “Festivalului Verii” de la Onești și că nici nu se pune problema să lipsească de la întâlnirea cu publicul oneștean, programată în weekend-ul 17-19 august.

Concertul de la “Festivalul Verii” de la Onești va fi astfel prima apariție pe o scenă din România a Elenei Ionescu după ce a devenit mamă.

Click AICI pentru a descoperi ce artiști vor mai urca pe scena Festivalului Verii de la Onești.