Ziua Internațională a Femeii a fost plină pentru echipa de brokeri de la Transilvania Broker din județul Bacău. De la prima oră a dimineții, 30 de asistenți în brokeraj au oferit flori și mărțișoare doamnelor și domnișoarelor pe toate arterele importante ale Oneștiului.

Acțiunea – care a avut loc la inițiativa directorului zonal al Transilvania Broker, Florentin Iftime – a început din apropierea sediului Primăriei Onești și a continuat pe bulevardul Oituz, Calea Mărășești, bulevardul Republicii, zona pieței agroalimentare și zona Orizont.

Numai în Onești, grupul a oferit peste 500 de flori și felicitări doamnelor și domnișoarelor. Toți cei 30 de brokeri s-au deplasat apoi la Tg. Ocna, unde au fost împărțite același număr de flori și felicitări ca la Onești, și la Bacău, punctul final al acțiunii. Și aici au fost oferite tot circa 500 de flori.

“Ne-am dorit să oferim un zâmbet tuturor doamnelor și domnișoarelor și să le transmitem pe această cale o primăvară călduroasă și un gând bun”, ne-a declarat Florin Boboc, unit-manager în cadrul Transilvania Broker.

Altfel, toți oneștenii care doresc să-și asigure bunurile de orice natură (case, mașini, proprietăți diverse) sau să încheie asigurări de călători, o pot face la una dintre următoarele puncte de lucru Transilvania Broker:

  • Bulevardul Oituz nr. 19 (lângă Alpha Bank)
  • Bulevardul Oituz nr. 22 (fostul sediul Carpatica Asigurări) – Centru Daune
  • Calea Mărășești nr. 77 (vulcanizarea Pintilie)
  • Strada Tineretului nr. 4 (traduceri autorizate La Alina)
  • Bulevardul Republicii nr. 16B (agenția imobiliară Acasă)
  • Bulevardul Republicii nr. 12 (BCR – Banca pentru Locuințe)
  • Strada George Bacovia – Complex Comercial Piață, modul nr. 68
  • Mercur nr. 2C și 4C

În Tg. Ocna, există de asemenea un punct de lucru Transilvania Broker, pe strada Republicii F4 (lângă sediul PSD). Agențiile Transilvania Broker din Bacău care au participat la această acțiune dedicată zilei de 8 Martie sunt: str. Mioriței nr. 80 (lângă Vamă) și str. Milcov nr. 134.

Ziua s-a încheiat cu o petrecere dedicată doamnelor și domnișoarelor din cadrul echipei Transilvania Broker, la restaurantul Havana din Tg. Ocna.