Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipale Onești continuă “războiul” cu șoferii indisciplinați, pentru care indicatoarele cu semnificația “Staționarea interzisă” sau “Oprirea interzisă” doar fac parte din decor și nimic mai mult.

Astfel, după ce au “eliberat” Strada Buciumului, unde, din cauza mașinilor parcate pe “interzis”, care ocupau o bandă întreagă de mers, traficul se desfășura cu mare greutate, polițiștii rutieri și-au îndreptat atenția spre Strada Tineretului.

Sufocată la rândul ei de mașinile parcate fără a se ține cont de semnificația indicatoarelor care interzic acest lucru, Strada Tineretului a fost redată traficului normal, în urma unei acțiuni comune a polițiștilor și a DPP.

Lucrătorii de la DPP au trasat marcaje noi, care delimitează clar cele două benzi de mers de cea de a treia, dedicată opririi și staționării, iar polițiștii rutieri au avut grijă ca regulile să fie respectate de toți șoferii.

Deocamdată, riveranilor și celorlalți șoferi care și-au parcat mașinile acolo le-au fost date avertismente, dar pe viitor acestea se vor transforma în amenzi usturătoare.

Măsura este salutată de cei mai mulți dintre oneșteni, dar nu este pe placul riveranilor, care susțin că le va fi dificil să găsească locuri de parcare libere în altă parte.

P.S. – Acțiunea polițiștilor, de la care sunt pozele alăturate, s-a desfășurat în dimineața de 8 decembrie.