La data de 06 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii au efectuat cercetări pentru a stabili împrejurările producerii unui accident rutier, în urma căruia o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Din verificări a rezultat că un bărbat de 36 de ani, din Oneşti, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 115A, în afara localităţii Caşin, într-un sector de drum în curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Oneşti.

Ca urmare a testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În acest context vă reamintim că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de drum reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Sursa: IPJ Bacău