Hello Shopping Park Bacău, centrul comercial situat la ieșirea din Bacău spre București, care include mai multe magazine precum Auchan, Decathlon, Leroy Merlin, Elvila, JYSK, se va extinde în partea a doua a acestui an, anunță zdbc.ro.

“Hello Shopping Park Bacău va deschide în partea a doua a acestui an un complex de săli de cinema, precum și zone dedicate, de restaurante și distracție. Noile “dotări”ale Hello Shopping Park nu vor implica o extindere efectivă a centrului, ci o reconfigurare a spațiului actual. Va fi vorba de 4 săli de cinematograf moderne, o zonă cu restaurante tip fast-food cunoscute și o zonă ce va avea atât loc de joacă pentru cei mici, cât și puncte de distracție pentru adolescenți”, scrie sursa citată.

Altfel, în ceea ce privește extinderea Arena Mall, lucrările ar urma să înceapă în septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru 30 noiembrie 2020. Investiția va fi impresionantă: 20 de milioane de euro, adică jumătate din suma cheltuită de Budeanu în 2007, când a fost inaugurat Arena Mall (DETALII AICI).