UPDATE – 13.34: Școlile din județul Bacău vor fi închise luni și marți, a decis Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău!

UPDATE – 13.33: Conform informării Serviciului Public Județean de Drumuri Bacău, în data de 08.01.2017, începând cu orele 11.00, drumul județean DJ 243B (Parincea – Năstăseni) este închis circulației.

Drumurile din județ cu circulație îngreunată, conform ISUJ Bacău:

DJ 119A Sascut – Berești

DJ 119H DN2 – Faraoani

DJ252E Răcăciuni – Răstoaca

DJ 252 Găiceana – Soci

DJ 241B Oncești – Glodișoare

DJ 207F Holt – Serbești

DJ 119B Sărata – Luizi Călugara – Măgura – Hemeiuși

UPDATE – 13.23: Echipajul de pe autoșinilata ISUJ Bacău a ajuns la pacientul care a suferit un atac cerebral vascular, l-a preluat și l-a transportat către ambulanța de salvare. De la Pudredeni, pacientul a fost transportat la spitalul din Bârlad.

UPDATE – 11.13: O ambulanță solicitată pentru a prelua un pacient din satul Putredeni, comuna Glăvănești, care a suferit un atac vascular cerebral, a rămas blocată în nămeți, în satul Căbești, comuna Podu Turcului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Județean Bacău (ISUJ). O autofreză și o autoșenilată se deplasează în direcția respectivă, pentru a debloca ambulanța.

Secretarul de stat în Ministerul Educației, Liviu Pop, a anunțat că școlile vor rămâne închise, luni, în 15 județe din țară, din cauza ninsorilor căzute în ultimele zile. La Onești, primarul Nicolae Gnatiuc nu a luat deocamdată decizia suspendării cursurilor.

Căpitanul Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Mr. Constantin Ene” Bacău ne-a informat că față de aseară nu au intervenit situații de criză noi la nivelul județului, deși chiar și la această oră (10.30) continuă să ningă puternic.

Drumurile închise sunt în număr de 6 (vezi aici care sunt acestea: https://unupetrotus.ro/sambata-7-ianuarie-2017-cinci-drumuri-din-judetul-bacau-sunt-inchise-inca-o-localitate-a-ramas-fara-curent-electric/).

Din spusele purtătorului de cuvânt al ISU Bacău, peste noapte au avut loc mai multe incendii minore în mai multe localități de pe raza județului, provocate în principal de coșurile de fum înfundate. Nu s-au înregistrat victime și nici pagube materiale însemnate.

Rămâneți alături de www.unupetrotus.ro pentru a afla ultimele informații despre situația drumurilor din județul Bacău și despre alte evenimente ce ar putea apărea din cauza ninsorilor abundente și aviscolului.