Mulți “dăștepți” mai sunt pe facebook-ul ăsta! De câteva ore, circulă pe astă rețea de socializare un document care, la prima citire, te-ar face să crezi că cei din Primăria Onești știau despre oprirea apei, dar au tăinuit tot. Nu-i “suspectăm” în niciun caz pe cei din primărie ca fiind corecții de pe lume, dar totuși, nici să le bagi pe gât o “vrăjeală” c-asta! Că-i prea de tot!

Deși se distribuie în draci pe facebook, hârtia în cauză nu are nicio valoare. Nu știu câți au sesizat “jmecheria”, dar trebuie să vă anunț că documentul  este datat 13 ianuarie 2015!!! Adică fix acum doi ani!

La fel și postarea celor din primărie – care erau alții decât acum, pentru că nu veniseră încă alegerile peste noi – este tot d-atunci (mai precis, de pe 14 ianuarie 2015).

În concluzie, cineva a dorit să facă un pic de mișto de noi toți, iar de unii chiar a reușit, chit că “fonfleul” nu a ținut nici măcar cât îi trebuie unei ciorbe ieftine să se răcească, după ce ai luat-o de pe foc.

La mai mare, fraților!

P.S. – Acest articol a fost scris azi, sâmbătă 14 ianuarie, la ora 17.41. Apa ar trebui să vină într-o oră și ceva. Dacă nu vine, discutăm altfel cu autoritățile, desigur!

P.P.S. – 13. Vă spune ceva această cifră? E cu ghinion, nu? Ei, voiam să vă atragem atenția că fix 13 zile au trecut de la începutul acestui an până când s-a luat apa în Onești, pentru prima dată pe 2017! La mai mic!

P.P.P.S. – Legat de „docoment”, și subsemnatul (Marius Mihalcea) a inhalat-o, la prima vedere! Noroc că am „cetet” actul din nou! Păi noi suntem în 2017, nu în 2015!!!