Societatea oneșteană Licurici Impex, unul dintre cei mai importanți jucători pe piața distribuției bunurilor de larg consum din România, continuă să-și crească cifra de afaceri.

Dacă în 2016, Licurici Impex înregistra o cifră de afaceri de 278 de milioane de lei, în creștere cu 18% față de anul precedent, societatea din Onești aparținând soților Liliana și Marius Dan a încheiat 2017 cu o cifră de afaceri de 308 milioane de lei (68 de milioane de euro), potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, informează zf.ro.

Practic, Licurici Impex a înregistrat o nouă creștere a cifrei de afaceri, cu aproape 11% față de anul precedent.

Licurici Impex, care anul acesta sărbătorește 25 de ani la la înființare, are în jur de 270 de angajați și are deschise nu mai puțin de șapte filiale în principalele orașe din Moldova.

Compania comercializează în special băuturi și țigarete în zona Moldovei, Ursus Breweries și PepsiCo fiind unii dintre cei mai importanți clienți ai Licurici Impex SRL Onești.

Tot potrivit zf.ro, din anul 2016 soții Liliana și Marius Dan i-au cooptat în business și pe cei trei copii ai lor, Raluca Dan (30 de ani), Răzvan Dan (28 de ani) și Robert Dan (21 de ani) deținând fiecare câte 1% din părțile sociale ale Licurici Impex SRL Onești.

Compania Licurici Impex SRL a fost înființată în 1993 iar sediul principal se află la ieșirea din Onești spre Tg. Ocna.