Ca urmare a unor lucrări la instalațiile de distribuție în condiții de siguranță, Delgaz Grid (fostul E.On) a anunțat pentru ziua de miercuri, 5 aprilie, întreruperea curentului electric pe trei străzi din Onești, precum și în anumite zone din municipiul Bacău și în localitățile Valea Mărului (comuna Lipova) și Godineștii de Jos (comuna Vultureni). 

Este vorba despre trei străzi din Onești care nu vor avea curent electric în prima parte a zilei de mâine și anume: Aurora, Libertății și George Bacovia. Întreruperea temporară în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele respective este programată în intervalul orar 08.30-16.30.

Pentru același tip de lucrări, astăzi, în același interval de timp, a fost oprită furnizarea curentului electric în tot cartierul Mal, și anume pe străzile A.I. Cuza, Dobrogeanu Gherea, Mihai Bravu și George Coșbuc.

Și zilele viitoare vor avea loc astfel de intervenții la instalațiile de distribuție ale Delgaz Grid. Rămâneți alături de UNU PE TROTUȘ pentru a afla din timp zonele în care va fi întreruptă temporar alimentarea cu energie electrică, zilele următoare.