De sărbători, pub-ul Aristocrat, de pe strada Cașinului din Onești, a îmbrăcat haine noi, pentru că o locație de acest gen trebuie ajustată și optimizată continuu, astfel încât clienții să revină mereu și mereu, fără a interveni monotonia.

Noul Aristocrat nu a suferit modificări esențiale, dar update-ul care i-a fost adus îi conferă mai mult stil și eleganță.

Pereții interiori au fost revopsiți într-o nuanță de crem relaxantă, care în plus este și foarte luminoasă și contrastează perfect cu lambriul wenge și cu mobilierul de aceeași culoare.

Trei televizoare LED de dimensiuni apreciabile sunt astfel poziționate încât să fie disponibile tuturor clienților barului, iar sistemul audio de ultimă generație face ca muzica ambientală să sune într-un mare fel.

Pentru că toți oamenii se identifică într-o oarecare măsură cu luxul și mai ales cu eleganța, fie că vor să recunoască sau nu, a fost amenajată și o zonă VIP, fiind instalate o canapea și patru fotolii vintage, foarte confortabile.

Ne place sau nu, zona barului este una dintre principalele atracții fie că vorbim despre o simplă ieșire cu prietenii, ca de sâmbătă seara, fie despre o petrecere (Aristocrat Pub se poate închiria și pentru petreceri private!), fapt pentru care sunt disponibile o gamă diversificată de băuturi alcoolice și non-alcoolice. Iar consumatorii de bere la draft sunt atrași cu o ofertă irezistibilă: 2,5 lei halba de 400 ml!

Recunoscut pentru ospitalitate și atmosfera relaxată, Aristocrat Pub este locația perfectă pentru o întâlnire cu prietenii, pentru a viziona un meci de fotbal sau chiar pentru o întâlnire de afaceri.

Iar pentru faptul că este deschis non-stop, n-ar fi deloc greșit dacă am spune că la Aristocrat Pub știm când începe petrecerea, dar nu putem preconiza când se va termina.