Nu mai este mult până când Dedeman, principala companie de bricolaj de pe piața din România, va deschide noul magazin de la Onești, pe strada Redului (ieșirea din oraș spre București).

Lucrările la noul magazin Dedeman, care va ocupa (clădire + parcare + spații adiacente de depozitare) o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați se desfășoară în ritm alert.

Clădirea a fost deja ridicată, iar de jur-împrejur au fost montați pereții, din panouri sandwich, variantă modernă care prezintă o serie de avantaje față de alternativele clasice, de la eficiența crescută (sunt foarte bune izolatoare termice și fonice și au o rezistență ridicată la intemperii) și costurile reduse până la montajul facil.

Cel mai probabil, viitorul magazin Dedeman de la Onești își va deschide porțile la începutul verii, clienții urmând a fi așteptați cu marfă complet nouă.

În plus, noul magazin Dedeman de la Onești va dispune de o parcare mult mai generoasă și va fi prevăzut și cu o zonă de fast-food, pentru clienții care zăbovesc mai mult timp la cumpărături.