Viitorul Curița a depășit cu bine și obstacolul numit Voința Gârleni și a bifat a 16-a victorie stagională, scor 3-0, într-un meci disputat pe teren propriu în cadrul etapei a 20-a a Ligii a 4-a.

Echipa cășuneană se menține astfel în grafic, după un nou meci foarte bun făcut de elevii lui Costică Ene și o nouă victorie reconfortantă obținută în fața ocupantei locului 5 înaintea acestei runde.

Golurile echipei din Curița au fost marcate de Silviu Lupu (29 – penalty), George Marcu (31) și de Bogdan Corman (48).

“Adversarii au început mai bine ca noi ambele reprize, o ocazie foarte mare a oaspeților în primele minute ale meciului, un șut în bară din câțiva metri. După aceea am înclinat terenul înspre poarta lor, și am înscris două goluri după un 11 metri fără dubii și apoi mijlocașul dreapta Marcu – după mine el a fost jucătorul meciului – a făcut 2-0, înscriind un gol foarte frumos. 2-0 la pauză, apoi în partea a doua ei au cedat fizic. Prin această victorie, băieții ne-au făcut sărbătoarea de Florii mai frumoasă”, ne-a declarat Mihai Fudulache, finanțatorul echipei Viitorul Curița.

“Un joc bun făcut de noi, dar ne-a trecut glonțul pe la ureche în minutul 2, când adversarii au avut o bară. În afara acelei ocazii, însă, cei de la Gârleni aproape că nu au mai contat, jocul a fost dominat de noi cap-coadă”, ne-a declarat Costică Ene, tehnicianul Viitorului Curița.

Într-un alt meci cu implicații în partea superioară a clasamentului, Vulturul Măgirești – Viitorul Nicolae Bălcescu, locul 2 contra locului 4, oaspeții s-au impus cu 5-3, rezultat excelent pentru Viitorul Curița. O altă contracandidată a Curiței, AS Filipești, a câștigat cu 4-1 la Tg. Ocna.

Viitorul Curița a ajuns la 50 de puncte în clasament, iar etapa viitoare va juca pe terenul celor de la AS Filipești, a doua clasată în urma rezultatelor de azi, cu 44 de puncte.

În deschiderea etapei a 20-a, tot azi, dar de la ora 12.30, Voința Oituz a câștigat lejer, scor 6-2, meciul cu Siretul Bacău.