Fiecare copil își dorește ca petrecerea lui, aniversară ori onomastică, să fie cea mai tare, cea mai reușită, cea mai distractivă. Dacă pentru cei mici o petrecere este un motiv de bucurie și de încântare, pentru părinți ar putea însă reprezenta un motiv de stres, nefiind familiarizați cu organizarea unor astfel de party-uri.

O petrecere pentru copii nu este cu adevărat o petrecere dacă nu are și animatori. Iar „Gașca lui Scobby Doo”, o trupă de animație născută la Onești, din pasiune, tocmai asta face: dă viață petrecerilor de copii aducând în casele celor mici cele mai iubite personaje Disney, supereroi, clovni dar și alți eroi din desene animate și din seriale și filme pentru copii.

„Gaşca lui Scobby Doo” este deja un nume sinonim cu distracția și voia bună atât în rândul copiilor cât și al părinților din Bacău, Onești, Moinești, Comănești, Dărmănești și Târgu Ocna, dar și din orașe din alte județe, cum ar fi Foșcani, Adjud, Tecuci, Roman, Suceava. Trupa de animație „Gașca lui Scobby Doo” este nelipsită de la evenimentele pentru copii, dar în același timp organizează și propriile spectacole, în care îmbină muzica şi dansul cu alte activităţi distractive precum pictura pe faţă, baloane modelabile, baloane de săpun, etc.

„Pasiunea este, de cele mai multe ori, ingredientul-cheie pentru succesul oricărei iniţiative. Având deja o experiență considerabilă în lucrul cu cei mici la academia de dans pe care o dețin, m-am gândit să pun bazele acestei trupe de entertainment pentru evenimente pentru copii. Am început acest proiect deoarece am vrut să fructific experiența și pasiunea personală, fiindcă cred cu tărie că în orice faci trebuie să investești foarte multă pasiune, pentru că oamenii simt imediat dacă aceasta lipsește”, ne-a declarat Nicoleta Adriana Popa, fondatoarea trupei „Gaşca lui Scobby Doo”.

Elsa? Cenușăreasa? Albă ca Zăpada? Mickey? Minnie? Harry Potter? Batman? Wonder Woman? Abia așteaptă să ajungă în casele celor mici!

„Mergem în orice destinaţie: la locuinţele personale, la restaurante, săli de spectacole, parcuri, cămine culturale, unde suntem solicitaţi. Şi asigurăm şi transport pentru copii până la locul petrecerii. În privința tarifelor, vă asigurăm că acestea sunt rezonabile”, a mai precizat Nicoleta Adriana Popa. (P)

Mai multe detalii găsiţi pe pagina de Facebook a trupei „Gaşca lui Scobby Doo”: https://www.facebook.com/gascaluiscoobydooanimatorievenimente

CITEȘTE ȘI: UN VIS ÎMPLINIT. ȘCOALA DE DANS DESCHISĂ LA ONEȘTI DE O TÂNĂRĂ CU ZECI DE TITLURI ÎN PALMARES. „JERUSALEMA” FLASHMOB, LA ONEȘTI