“Nicole Dance Academy” este cea mai nouă școală de dans din Onești, fiind inagurată pe 15 iunie, după ce s-a renunțat la starea de urgență determinată de pandemia de coronavirus.

Școala de Dans “Nicole Dance Academy” și-a făcut o intrare spectaculoasă în industria dansului de la noi, elevii acesteia fiind responsabili de primul flashmob “Jerusalema” din Onești. Dansul care a devenit un fenomen în întreaga lume a fost pus în scenă de zeci de copii și de tineri de toate vârstele, în Parcul Municipal Onești, la începutul lui septembrie. Dar povestea Școlii de Dans “Nicole Dance Academy” a început, cum spuneam, mai devreme. De fapt, chiar mult mai înainte de 15 iunie, când a fost tăiată panglica inaugurării. Pentru Nicoleta Adriana Popa, fondatoarea Școlii de Dans “Nicole Dance Academy”, are la nici 19 ani împliniți, o experiență impresionantă în această lume captivantă a dansului. “Sunt originară din Bacău, dar de 2 ani predau predau DANS SPORTIV, DANS MODERN, DANSUL MIRILOR și PIAN în Onești. În luna iunie, m-am hotărât să-mi îndeplinesc marele vis, acela de a avea propria scoala de dans. Această academie a luat naștere din pasiunea și dragostea mea față de artă și dans”, spune Nicoleta.

“Nicole Dance Academy” este locul unde îți poți descoperi talentul și unde poți merge cu pași repezi spre victorie.

Cu peste 200 de medalii, 22 dintre acestea doar în concursuri individuale, 19 trofee și peste 500 de diplome obținute în decurs de un an și jumătate, Nicoleta este o garanție a succesului. “Sunt recunoscătoare că am putut aduce fericirea pe chipul oamenilor cu care lucrez și colaborez. Am antrenat copii de la vârsta de 3 ani până la adulți de peste 40 de ani. Toti au gustat din experiența extraordinară de a fi pe scenă”, a ținut să sublinieze Nicoleta.

“Cum am descoperit pasiunea mea pentru dans? Haideți să vă povestesc! La vârsta de 3 ani, părinții mei au hotărât să fac dans. Dansam foarte mult prin casă, după muzica de la televizor. Părinții mei m-am îndrumat spre dans sportiv. M-am îndrăgostit din primele ore de dans. Am avut instructori excepționali, care au avut grijă să ajung pe drumul succesului. Pe această cale le mulțumesc și mă plec în fața lor.

Dansul pentru mine însemnă tot, orele de dans, momentele petrecute alături de toți cei dragi mie în sală, instructori, colegi, sunt cele mai frumoase momente din viața mea.

Am făcut dans până la 12 ani, după care a urmat o pauză scurtă care m-a făcut să realizez că dansul este singura mea pasiune. Am urcat la numeroase concursuri, spectacole naționale și internaționale .

Datorită acestor momente care m-au marcat într-un sens bun, mi-am dorit să fac și eu aceste lucruri, să arăt lumii că viața pe scenă este excepțională. Vă pot confirma asta elevii mei, mai ales cei de trecuți de 30 de ani.

“Nicole Dance Academy” a luat naștere pe data de 15 iunie, chiar după urâtă perioadă de carantină. Pentru mine, această zi este una specială, de care îmi voi aminti cu drag mereu, fiind momentul în care mi s-a îndeplinit marele vis”, a adăugat Nicoleta.

“Nicole Dance Academy” vă așteaptă la dans cu grupe de dans sportive, dans modern, zumba, ore particulare de pian și canto și dansul mirilor în sediul de pe strada Cașinului nr. 2. Școala de dans se adresează copiilor începând de la vârsta de 3 de ani și până la adulți trecuți de 40 de ani. Relații și înscrieri: 0756.558.335.