Pentru al doilea an la rând, în clasamentul întocmit de Direcția Județeană de Tineret și Sport (DJTS) Bacău, cel mai bun sportiv al județului Bacău a fost desemnată atleta Elena Andreea Panțuroiu, legitimată la CSM Onești, club condus de Ingrid Istrate.

Elena Andreea Panțuroiu a obținut în 2017 titlul de campioană europeană Under 23 (tineret) la triplusalt, titlul național la seniori și la tineret, locul 3 la Cupa Europei, locul 2 la Balcaniadă și locul 1 la Internaționalele României, după cum informează sport24bacau.ro.

În topul celor mai buni 10 sportivi ai județului Bacău pe anul 2017, întocmit de DJTS Bacău pe baza rezultatelor obținute de aceștia la întrecerile naționale și internaționale, și-au mai făcut loc încă doi sportivi de la CSM Onești, antrenați de Cristina și Gheorghe Maftei, tată și fiică.

Astfel, halterofila Mihaela Cambei, eleva antrenoarei Cristina Maftei, a fost desemnată a 8-a cea mai bună sportivă a județului, după ce a cucerit trei titluri europene de cadeți, 3 titluri naționale de cadeți și 3 titluri naționale la juniori 2.

O altă halterofilă de la CSM Onești, Marinela Moroșan, care este pregătită de prof. Gheorghe Maftei, nimeni altul decât tatăl Cristinei Maftei, a fost desemnată a 10-a cea mai bună sportivă a județului.

Clasamentul primilor 10 sportivi ai județului Bacău în anul 2017 poate fi găsit AICI.