După aurul obținut de Mihaela Cambei, în următoarele zile de concurs a venit rândul altor sportivi de la CSM Onești să urce pe podiumului de premiere, la Cupa României la haltere – tineret.

La categoria 75 de kilograme, Maria Drăghici a ocupat locul 2, cu performanța de 148 de kilograme (68 de kg la stilul smuls, 80 de kg la stilul aruncat). Maria Drăghici este eleva profesorului Marin Zăldoi.

Tot pe locul 2 s-a clasat și Andrei Moroșan, un alt halterofil antrenat de Marin Zăldoi. În cadrul categoriei 69 de kilograme, Andrei Moroșan a terminat concursul cu un total de 238 de kilograme (108 kg – smuls, 130 kg – aruncat).

Nu în ultimul rând, în cadrul competiției care s-a desfășurat la Onești, Marinela Moroșan a ocupat locul 3 la categoria 58 de kilograme  cu un total de 160 de kilograme (80 kg – smuls, 90 kg – aruncat).

Marinela Moroșan este în prezent eleva lui Marin Zăldoi, după ce a fost descoperită și pregătită de Gheorghe Maftei timp de 2 ani, până când acesta a plecat ca antrenor la lotul național. Marinela Moroșan este componentă a Lotului Olimpic de Junioare, alături de Mihaela Cambei, eleva antrenoarei Cristina Maftei.

Totodată, Marinela Moroșan a participat la rândul ei la Mondialele de haltere pentru cadeți de la Bangkok (Thailanda) – unde a fost și Cambei – obținând locul 5 la “smuls”, locul 8 la “aruncat” și locul 7 la “total”, la categoria 58 de kilograme, la care au participat un număr de 38 de sportive. La Europene de anul trecut din Polonia, Moroșan a terminat a doua la toate cele trei secțiuni – smuls, aruncat și total.

Și Cambei Mihaela, și Moroșan Marinela se antrenează la lot și meritul pentru rezultatele lor nu este doar al meu și al domnului profesor Zăldoi, ci și al antrenorilor de la lot, Lili Niculița și Mircea Flămând. Sunt două sportive de perspectivă, care promit foarte mult și care dacă vor continua pe această linie pot obține rezultate foarte bune și când vor ajunge să concureze la senioare”, ne- declarat antrenoarea Cristina Maftei.