Liderul campionatului județean de fotbal, Viitorul Curița, a spulberat echipa de pe ultimul loc, AS Flamura Roșie Sascut, și a ajuns la peste 100 de goluri marcate în actuala stagiune, din care formația pregătită de Costică Ene mai are de disputat cinci jocuri, cu tot cu restanța cu Biruința Letea Veche Bacău.

Jucătorii Viitorului Curița au intrat pe teren extrem de motivați, după ce au aflat că rivalii de la Vulturul Măgirești au înscris de șase ori în poarta celor de la AS Tg. Ocna și au ajuns la 100 de goluri marcate în acest sezon.

Elevii lui Costică Ene i-au luat foarte tare pe cei de la Flamura Roșie Sascut din primul minut al jocului de pe stadionul CSM din Onești, și au înscris la foc automat, gol după gol. La pauză a fost 9-0, iar finalul avea să consemneze cea mai mare diferență de scor din acest campionat: 19-1.

În urma acestui rezultat, Viitorul Curița a devenit cea mai eficace echipă din serie, cu 104 goluri marcate în 25 de meciuri, ceea ce înseamnă o medie de 4,16 goluri/meci.

Marcatorii meciului cu Flamura Roșie Sascut: Bogdan Corman – 4 goluri, Silviu Lupu – 3, Vlad Grigore – 2, Adi Afilipoaie – 1, Alex Soroiu – 1, Silviu Socaciu – 4, George Folea – 1, Alin Mâșu – 2, Paul Brânză – 1.

Interesant este că cele 19 goluri ale gazdelor au fost marcate de 9 jucători (doar portarul celor de la Curița și un jucător de câmp nu au marcat contra Flamurei Sascut), care au punctat o dată la 4,73  minute!

Linia de clasament a Viitorului: 25           21           2              2              104-21   65p