Croco Onești continuă să dezvolte gama de produse, odată cu lansarea a două noi sortimente, luna trecută. Este vorba despre Sticks cu cremă de ciocolată și Crackers cu semințe de floarea soarelui (foto mic).

Aceste articole vin în completarea altor sortimente lansate în 2018, care sunt deja la mare căutare printre consumatori: Special Crackers cu Sare, Susan și Digestive (apărute pe piață în martie), Crackers cu susan și Crackers Mini Sticks cu susan (apărute în luna mai), Crackers Top sare, susan, pizza și sare (lansate în iunie), Brezel Ring 100 și 200g (septembrie), Brezel Ring – susan, Petit glazurat și Petit cu unt (octombrie).

În ultimii ani, compania Croco Onești a derulat mai multe proiecte de investiții importante, în valoare de zeci de milioane de euro, fiind dezvoltate noi capacități de producție, depozitare, dozare și ambalare. De altfel, și numărul angajaților Croco a crescut exponențial în ultimii ani, în momentul de față producătorul de biscuiți de la Onești – lider național pe acest segment de piață – având peste 500 de salariați.