Un bătrân în vârstă de 75 de ani, din localitatea Târgu Ocna, județul Bacău, a fost înșelat cu suma de 2.000 de lei prin METODA ACCIDENTUL. Bătrânul poate însă să spună “mulțumesc” că a scăpat doar cu atât, limita de extragere a bancomatului salvându-l de o țeapă mult mai mare.

Bătrânul în vârstă de 75 de ani, din Târgu Ocna a fost sunat pe telefonul fix şi o voce feminină s-a dat drept fiica lui. I-a povestit că a avut un accident şi i l-a dat la telefon pe presupusul medic care o îngrijea, relatează stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, victima s-a dus într-un suflet să scoată bani de la bancomat. În tot acest timp a fost ţinută de vorbă la telefon, ca să nu poată suna pe altcineva. Bancomatul avea însă o limită de extragere de 2.000 de lei.

Când i-a spus escrocului că nu poate să scoată mai mulț bani, acesta l-a direcționat pe bătrân către o agenție de la Onești a băncii unde avea acesta contul.

Până la urmă, escrocii s-au mulțumit și cu 2.000 de lei, deși în astfel de cazuri înșelătoriile sunt de ordinul miilor de euro!

Bătrânul s-a întâlnit cu un necunoscut, care s-a făcut imediat nevăzut după ce a luat banii. Abia când a ajuns acasă, victima a realizat că a fost păcălită.

„Au întocmit dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii de înşelăciune. Deşi în majoritatea cazurilor autorii au fost identificaţi iar faţă de aceştia s-au dispus măsuri privative de libertate încă mai sunt persoane vârstnice care mai cad pradă unor astfel de infractiuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent principal de poliție Cătălina Crețu. (sursa foto: captură Pro TV)