Cristi Minculescu, Doru Borobeică și Valter Popa – reuniți mai nou sub sintagma “Bună seara, prieteni!”, pe care solistul a făcut-o celebră în ultimii 20 de ani – revin la Onești pentru un spectacol de senzație, în seara de sâmbătă, 16 februarie, în pub-ul “Old Friends”, situate pe strada Republicii nr. 62A (lângă Colegiul Tehnic “Petru Poni”).

Vocea inconfundabilă a lui Cristi Minculescu va răsuna din nou în Old Friends Pub, probabil localul din Onești cel mai apreciat de către iubitorii de rock din oraș, dar și din Moinești, Comănești, Tg. Ocna și chiar din Bacău.

Show-ul va avea loc sâmbătă, 16 februarie, de la ora 20.00, la două zile după Valentine’s Day, iar pentru cuplurile de îndrăgostiți este ocazia perfectă să petreacă o seară de neuitat în compania unor artiști desăvârșiți precum Cristi Minculescu, Doru Borobeică ori Valter Popa.

Cum instanța i-a interzis să mai folosească în spectacolele sale atât titulatura “Iris” – altfel fosta floare a rock-ului românesc aproape că a veștejit complet în acest război – cât și “Naționala de Rock”, Cristi Minculescu și ai săi colegi se prezintă la Onești sub denumirea “Bună seara, prieteni”, sintagmă care-i aparține solistului și pe care a făcut-o celebră în ultimii 20 de ani.

Cu o activitate de peste 30 de ani și un număr impresionat de concerte în palmares, Cristi Minculescu este considerat o “legendă” a rock-ului românesc, tocmai de aceea cei care doresc să ia parte la concert trebuie să se grăbească, locurile fiind limitate.