Viitorul Curița se pregătește intens pentru partea a doua campionatului județean, la finalul căruia băieții lui Adrian Gheorghiu nici nu concep să nu obțină promovarea în eșalonul al treilea.

Viitorul Curița a avut o primă parte a campionatului aproape perfectă, singurul pas greșit fiind făcut în runda a 3-a, când gruparea pregătită atunci de Costică Ene a fost ținută în șah de sora mai mare din serie – Măgura Cașin.

Dacă la finalul acelei partide, încheiată la egalitate, scor 2-2, în tabăra celor de la Măgura Cașin a fost o euforie de nedescris, lucrurile par să se fi schimbat total în momentul de față în privința raportului dintre cele două grupări rivale ale comunei Cașin.

Patru dintre cei mai importanți jucători de la Măgura Cașin au trecut în această iarnă în barca Viitorului Curița, unde mai fuseseră, unii dintre ei.

Cele mai noi achiziții făcute de Viitorul Curița în această pauză competițională de la rivala Măgura sunt: Silviu Lupu – atacant, Alin Mîșu – fundaș stânga,Vlad Mîșu – fundaș dreapta și George Zbarcea – mijlocaș central.

În acest fel, Viitorul Curița s-a întărit substanțial față de prima parte a campionatului cu patru jucători care, fiind de-ai locului, cu siguranță vor da totul pe teren pentru echipa lui Adi Gheorghiu.

Pe de altă parte, rămâne de văzut dacă Măgura Cașin, fără acești patru jucători, va mai reuși să se mențină pe podium, ceea ce echivalează, la finalul întrecerii regulate, cu prezența în play-off-ul de promovare.

Ieri, jucătorii lui Adrian Gheorghiu au disputat un amical cu Sportul Chișcani (locul 10 în seria a 2-a din Liga 3, unde lider este Rapidul), pierdut cu 3-2, iar aseară toți componenții Viitorului Curița, cu staff tehnic și conducere, s-au aflat în tribunele stadionului din Sf. Gheorghe, vizionând meciul Sepsi – Dinamo 0-1.

Viitorul Curița, care în ultimele zile s-au aflat în cantonament centralizat la Târgu Secuiesc, dispută azi un nou amical, cu Unirea Focșani (locul 7 în Seria I din Liga a 3-a), după care va reveni acasă.

În primul joc de pregătire din cantonament, Viitorul Curița s-a distrat cu AS Sânzieni, echipă din Liga a 4-a Covasna, pe care a învins-o cu 12-0.