La finalul lunii trecute, producătorul oneștean de mobilă Lux Artim a fost prezent cu un stand la CNR IMOB International Istanbul Furniture Fair Istanbul, cunoscut ca al treilea cel mai mare târg de mobilă din lume.

La târgul de la Istanbul, Lux Artim Onești a prezentat publicului un produs de excepție – un model de bucătărie care a fost creat pornind de la conceptul de smart furniture.

Produsul atrage chiar și prin denumire – Chameleon, aceasta fiind aleasă pentru că se personalizează exact pe gustul cumpărătorului, ca stil, cromatică și ca preț – după cum remarcă magmob.ro, una dintre cele mai renumite reviste în domeniu, din țară.

“Chameleon Kitchen de la Lux Artim se ajustează pe fiecare bucătărie în parte, indiferent de suprafață, forma spațiului sau multifuncționalitățile urmărite. Mobilierul de bucătărie din gama Chameleon Kitchen poate fi oricât de înalt sau adânc, în vreme ce forma și designul sertarelor, ușilor, fronturilor se pliază de asemenea pe cerințele clientului. Toate accesoriile și variantele de finisaj sunt disponibile într-o asemenea varietate, încât fiecare dintre bucătăriile Chameleon să arate altfel decât celelalte modele ale aceluiași concept”, mai scrie sursa citată.

Citiți articolul integral AICI