Nu mai este mult până când vom afla numele câștigătorilor concursului organizat de Băcăniile Șerban. Extragerea va avea loc pe 17 martie 2017, așadar cei care nu s-au înscris în cursa pentru unul din cele trei premii puse la bătaie, constând într-un LED TV de ultimă generație, o tabletă și un aparat foto, trebuie să se grăbească. 

Băcăniile Șerban au zilnic sute de clienți. Oneștenii trec pragul băcăniilor pentru că știu că acolo găsesc cele mai proaspete produse, marea majoritate din producție proprie. Într-o gamă foarte largă, pe rafturile și în vitrinele Băcăniilor se află produse de panificație, patiserie, cofetărie, produse de carne de pasăre refrigerate sau congelate, pui la rotisor și pulpe la cuptor, precum și multe alte produse atent selecționate.

Nu doar calitatea produselor îi determină pe oneșteni să își facă cumpărăturile la Băcăniile Șerban. Mai mult decât atât, designul, elementele decorative au ca scop fidelizarea și apropierea clienților față de serviciile oferite într-un mediu cât mai cald și familiar lor.

“Îmi fac zilnic cumpărăturile la Băcăniile Șerban. Sunt foarte mulțumită, produsele sunt proaspete, iar serviciile sunt de ce mai înaltă calitate. Îmi place enorm acest tip de comerț, civilizat, în care clientul este mereu în centrul atenției. Desigur că m-am înscris și la concurs, îmi doresc să câștig oricare dintre cele trei premii, nu am o preferință”, ne-a declarat doamna Ștefania V., din Onești.

Deși este greu de crezut că ar mai putea fi persoane care nu au aflat încă, în perioada 17 ianuarie – 17 martie orice cumpărături de minim 50 de lei făcute la una dintre cele cinci băcănii Șerban din Onești (B-dul Oituz, Str. Mercur, Str. Calea Brașovului, Str. Sfinții Apostoli, Str. George Călinescu) oferă șansa de a câștiga unul dintre următoarele premii: un LED TV, o tabletă și un aparat foto. Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Băcăniile Șerban sunt parte a Grupului Șerban, care și-a început activitatea în anul 1994, prin deservirea pieței cu produse de panificație și patiserie. În prezent, după o dezvoltare susținută, domeniile de activitate ale Grupului Șerban sunt: agricultură – producția și comercializarea cerealelor și plantelor oleaginoase, creșterea și comercializarea cărnii de pasăre, morărit și panificație, patiserie și cofetărie, alimentație publică – Băcăniile Șerban, distribuție și transport.