Dat fiind interesul foarte mare manifestat față de concertul Holograf de la Onești, autoritățile locale au decis să mute spectacolul din interiorul sălii pe platoul din fața Casei de Cultură, astfel încât să poată participa un număr cât mai mare de oameni.

Concertul Holograf de diseară este dedicat doamnelor și domnișoarelor din Onești, cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, și va începe la ora 19.00.

Potrivit contractului, Dan Bittman și colegii săi de trupă vor rămâne ăe scenă cel puțin o oră, timp în care vor interpreta un număr minim de 12 melodii.

Pintre piesele care se vor auzi diseară se numără “Spune-mi ce vrei”, “Cât de departe”, “Să nu-mi iei niciodată dragostea”, “Dacă noi ne iubim” și “Ți-am dat un inel”.

Concertul trupei Holograf a stârnit numeroase controverse în rândul oneștenilor, care sunt împărțiți în două tabere.

O tabără apreciază inițiativa autorităților locale. “Cred că o dată pe an merităm și noi să primim o atenție ca asta! E adevărat că sunt multe de făcut, că străzile au nevoie să fie reparate, dar ce să facem acum, să ne transformăm într-un azil?! Eu sunt tânără și consider că e rost și de câte un moment de genul acesta! Și așa nu prea ai ce să faci în orașul ăsta”, a spus o domnișoară.

“Prioritățile ar trebui să fie altele, iar banii trebuie cheltuiți cu grijă. Drumurile, podul și câte și mai câte sunt de făcut în orașul ăsta. Mă rog, e totuși nevoie și de câte un moment de relaxare, recunosc. Soția mea și cu prietenele ei vor fi sigur la spectacol”, este de părere un domn.