Pentru a trăi din plin, inclusiv pe plan spiritual, bucuria sărbătorilor de iarnă, publicul oneştean şi-a dorit întotdeauna să participe la evenimente deosebite, prin care să se bucure căldura, farmecul şi vibraţia muzicii alături de artişti de renume.

Filarmonica “Mihail Jora” din Bacău, deţinătoarea unei orchestre simfonice de prestigiu, cu un număr impresionant de turnee internaţionale, are în repertoriu piese simfonice de mare afispopularitate, semnate de autori celebri: G. Verdi, G. Rossini, P. Mascagni, A. Piazzola, J. S. Bach, G. Enescu, E. Morriccone etc. Ele compun un program de concert amplu, variat şi antrenant, care captează cu siguranţă interesul asistenţei.
Acest program va susţine afişul Concertului simfonic de Crăciun care se va desfăura pe data de 19 decembrie, la orele 19, la Cinema Capitol.

Concertul se va desfăşura sub bagheta cunoscutului dirijor oneștean Cristian Lupeş, care a propus de fiecare dată momente artistice de excepţie, creând o atmosferă sonoră memorabilă, ce a cucerit pentru totdeauna sufletul spectatorilor.