Fosta mare jucătoare de handbal Steluța Luca, în prezent antrenor la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea și vicepreședinte al Federației Române de Handbal (FRH), a coordonat trialul organizat de Federație, în perioada 7-10 decembrie, în Zăvoi, pentru descoperirea de noi talente.

Clubul OK Sport Onești (antrenori prof. Adrian Sava și prof. Corneliu Sburlan) a fost foarte bine reprezentat la trialul de la Râmnicu Vâlcea, la care au fost prezente cele mai promițătoare handbaliste din țară născute în anii 2004-2005 (12-13 ani).

La trialul federal au participat nu mai puțin de șase sportive de la clubul OK Sport Onești, și anume: Daria Zvâncă, Ambra Ibănescu, Denisa Pavel, Alexandra Albu, Alexandra Pleșu și Alexia Anton.

Acestea și-au demonstrat măiestria în mânuirea mingii de handbal sub atenta privire a Steluței Luca, una dintre cele mai mari handbaliste din România din toate timpurile, vicecampioană mondială în 2005, în Rusia, finalistă Champions League și multiplă campioană națională.

Steluța Luca a evoluat pe postul de inter dreapta și a îmbrăcat tricoul echipei naționale, al cărei căpitan a fost în multe rânduri, de 223 de ori, marcând 1.013 goluri.

Clubul OK Sport Onești a dat, de-a lungul timpului, mai multe handbaliste de valoare, cel mai cunoscut nume fiind cel al pivotului Ștefania Jipa, care este om de bază în echipele de tineret și de juniori ale clubului CSM București.

Tot la CSM București, cel mai puternic club de handbal feminin din țară, mai evoluează și portarul Raluca Săndulache, în timp ce Adelina Țuluca (pivot), tot de la OK Sport Onești, este așteptată să se refacă după o accidentare teribilă (ruptură a ligamentului încrucișat interior de la piciorul stâng), care a împiedicat-o să semneze cu CSM București.

Clubul OK Sport Onești aniversează vineri 6 ani de la înființare.