La data de 10 decembrie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Filipeşti au depistat patru bărbaţi din localitate, bănuiţi de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Polițiștii au stabilit din cercetări că la data de 10 decembrie a.c., în jurul orei 21.00, în timp ce se afla la domiciliul său, un bărbat de 46 de ani, din comuna Filipeşti, a fost apelat telefonic de fiul acestuia, de 23 de ani, care i-a relatat că, în timp ce se afla pe drumul sătesc, a avut un conflict spontan pe cu doi localnici, unul de 42 de ani şi altul de 28 de ani.

Bărbatul de 46 de ani s-a deplasat la locul indicat de tânăr, cu autoturismul sub influenţa alcoolului, poliţiştii testându-l cu aparatul etilotest care a indicat 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei doi localnici l-au agresat fizic pe acesta, totodată distrugându-i geamurile la autoturism.

În conflict au intervenit şi tânărul de 23 de ani, împreună cu cel de 28 de ani care ar fi distrus o porţiune de 10 m de gard, aparţinând unei femei de 34 din localitate.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău