Mai multe firme din Onești din domeniul auto – service-uri, spălătorii, vulcanizări, etc. – au fost înscrise într-un program specializat, Șoimii Rankings, “creat pentru a distinge cele mai bune companii de cele medii, pe baza unor criterii clare și transparente, pe care oricine le poate vedea și verifica”, fiind alcătuit un top în fruntea căruia s-a situat AvaClean Detailing.

AvaClean a obținut cel mai bun punctaj dintre toate firmele din Onești din domeniul auto analizate – 9,6. Pe locul secund s-a situat service-ul Autoplus, cu 9,2 puncte (vezi facsimil), topul fiind realizat exclusiv pe baza evaluărilor clienților.

“Juriul din acest program este format din clienții care împărtășeșc opiniile lor în mediul online”, precizează organizatorul.

“Chiar dacă nu este neapărat cel mai obiectiv criteriu de departajare, fiindcă în Onești mai sunt destule alte firme în domeniul auto care nu au intrat în competiție, acest premiu ne bucură pentru că el vine practic ca o recunoaștere a calității serviciilor pe care le oferim, clasamentul fiind alcătuit doar pe baza rating-urile emise de clienți”, a spus Robert Pușcalău, administratorul AvaClean.

AvaClean este o firmă relativ nouă pe piață – a apărut în urmă cu circa 8 luni, având sediul pe strada Trotușului nr. 6 (lângă Sephard) – și oferă servicii complete de detailing auto.

Prin detailing auto se înțelege operațiunea de curățare, extrem de minuțioasă, atât în interior cât și în exterior, pentru a produce un nivel al calității în detaliu. Un detailing auto complet înseamnă curățare material textil (scaune, banchetă, plafon, fețe uși, mochetă – inclusiv portbagaj), curățare și hidratare piele (unde este cazul), igienizare galerie aer condiționat (parfum + dezinfectant), degresarea tuturor materialelor din plastic (bord, uși, ornamente), tratamente pentru materiale plastic, piele și chedere, curățare motor (prin degresare), spălare și degresare caroserie, polish auto profesional, curățare jenți, curățare elemente cromate, etc.

AvaClean a primit din partea Șoimii o placă din sticlă acrilică, ca o garanție și confirmare a review-urilor pozitive din partea clienților.

“Vă spun sincer că anticipam cumva rezultatul acestei competiții care răsplătește calitatea. Deși suntem noi pe piață, am avut deja peste 300 de clienți din tot județul, nu numai din Onești, iar numărul solicitărilor este în continuă creștere. Tocmai de aceea, în curând vom introduce noi servicii, și anume foliere și colantare auto”, a mai precizat Pușcalău.

Află AICI condițiile generale ale ranking-urilor “Șoimii”.