Clienții magazinului Kaufland din Sfântu Gheorghe, județul Covasna au avut parte de un șoc când au vrut să cumpere roșii. Pe lăzile cu roșii își făcuse apariția un șarpe uriaș, de circa 1 metru. Un client al magazinului a pozat șarpele și a postat apoi fotografia pe Facebook. 

„Situația din magazinul din Sfântu Gheorghe (Covasna) a fost remediată în jurul orei 15.00, la câteva minute după ce a fost semnalată.
Am retras pe loc marfa, am igienizat urgent zona și am restabilit toate standardele igienico-sanitare din magazin.

În urma primelor verificări, am aflat că șarpele ieșise din cutia cu smochine proaspete sosite din Turcia. La raion, legumele și fructele sunt plasate în cutiile în care vin de la furnizor.

Am retras imediat de la comercializare loturile de smochine proaspete din toate magazinele și am contactat furnizorul pentru explicații.
În acest moment, toate cutiile ce provin de la acest furnizor sunt controlate unu la unu, iar smochinele care se vor livra în magazine începând de mâine vor fi sigure.

Am demarat un control amănunțit pe întregul lanț furnizor – magazin. Vă asigurăm de toată implicarea echipelor noastre pentru afla cum s-a întâmplat așa ceva”, au explicat reprezentanții magazinului.