Mă uit în jur la câte se întâmplă și, admit, mi-am cam pierdut elanul. 

Deunăzi, un membru PSD, mai puțin marcant, băiat deștept însă, îmi atrăgea atenția asupra faptului că în ultima vreme am ratat niște subiecte bune, cum ar fi cel legat de concursul pentru ocuparea postului de consilier Gr. I A la Serviciul Fond Locativ din cadrul Primăriei Onești (știți, desigur, că postul cu pricina i-a revenit Simonei Blidaru, soția președintelui CA de la DPP, Valentin Blidaru).

Are dreptate!

Altădată nu era zi să nu accesez măcar o dată site-ul Primăriei. De-acolo aflam lucruri d-astea interesante, vezi cazul Nicolcea, liberal până în măduva oaselor, dar “uns” director economic al spitalului oneștean (chit că interimar) de “adversarii” de la PSD, iar asta după ce s-a ferit din calea gloanțelor (a se citi – subiectele de la examen), absentând de la concurs.

Lucruri reale, dar povești!

Pe de altă parte, mi-a plăcut mult să-i mai văd o tură laolaltă pe preoții și pe oamenii politici din județ. Sutanele primilor n-ar putea da mai bine decât în lumina costumelor scrobite, de firmă, ale celor din urmă, pe gulerul cărora, la dos, stă scris fie PSD, fie PNL, USR sau UDMR, ori ALDE, fie PMP ș.a.m.d., în ordinea voturilor. 

Dreptate și adevăr!

Cel fără de păcat dintre voi să arunce cel dintâi piatra!

P.S. – într-un editorial viitor o să explic de ce încep să-mi pierd elanul. Vorba lui George Călinescu: „Cu cât știi mai mult, cu atât îți dai seama că știi prea puțin”. E greu să mai schimbi ceva în bine…