Dacă demararea proiectului Onești Value Centre”, ce ar deveni primul mall din Onești, întârzie din motive în principal birocratice, în județul vecin Covasna, același investitor – Prime Kapital – a dat deja drumul la treabă.

Prime Kapital  a început lucrările de construcție pentru Sepsi Value Centre, primul Mall din Sfântu Gheorghe, care va avea în total peste 35,000 metri pătrați. Aflat într-o zonă în plină dezvoltare imobiliară, pe principala arteră de acces în Sfântu Gheorghe, cu o suprafață închiriabilă de circa 17.000 metri pătrați, centrul comercial va deservi un număr estimat de 220.000 de locuitori din regiune, anunță realitateadecovasna.net, într-un articol publicat ieri.

Sepsi Value Centre va deveni polul comercial al orașului, fiind cea mai modernă destinație de shopping și petrecere a timpului liber. Proiectul include un hypermarket, o galerie comercială, spații de tip strip mall și un food court cu design modern, de ultimă generație, mai scrie sursa citată.

“Mix-ul de chiriași va include branduri cu renume la nivel național și internațional precum și afaceri locale, dezvoltate în cadrul comunității din Sfântu Gheorghe. Ne dorim să oferim vizitatorilor o gamă cât mai largă de opțiuni pentru cumpărături și petrecere a timpului liber”, a declarat Ioana Vlad, Leasing Manager Prime Kapital, pentru sursa citată.

Despre intenția Prime Kapital de construe un mall la Onești, UNU pe Trotuș a scris în EXCLUSIVITATE încă din aprilie 2019 – DETALII AICI. (sursa foto: realitateadecovasna.net)