Tot ce ştiam despre coronovarius a fost dat peste cap astăzi de oamenii de ştiinţă: coronavirusul a suferit cel puţin o mutaţie! Şi mai grav, forma modificată este cea mai agresivă şi responsabilă de cele mai multe decese pe glob. Iar alte mutaţii nu sunt excluse. Un alt avertiment vine de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii: virusul se transmite prin bani!, relatează observator.tv.

Un anunţ al cercetătorilor chinezi dă frisoane şi mai mari omenirii. Virusul chinezesc ar fi suferit o mutaţie. Iar tulpina cea mai agresivă şi imprevizibilă nu este cea originală!

Un alt anunţ teribil vine de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Experţii avertizează oamenii din întreaga lume să nu mai folosească bancnote și monede, deoarece banii ar putea să transmită coronavirusul, mai precizează sursa citată.

Specialiştii le recomandă oamenilor să apeleze la plăţile contactless. China și Coreea de Sud au început să spele la propriu banii într-o încercare disperată de a opri răspândirea coronavirusului.

Premiera ultimului film din seria Bond a fost amânată până în luna noiembrie. Şi Jocurile Olimpice de la Tokyo ar putea fi reprogramate. Autorităţile internaţionale îndeamnă, însă, la calm. (foto: imagine ilustrativă)