Comercianții din bazarul din Onești care au ales să-și continue activitatea pe platoul din spatele pieței, unde își vând marfa producătorii agricoli, au primit zilele trecute o vizită neașteptată.

lemnaruEmil Lemnaru, fost primar al orașului timp de 18 ani, membru al Consiliului Local actual, s-a interesat de mersul lucrurilor și de starea de spirit care domnește în rândul comercianților din bazar, după ce aceștia au fost nevoiți să se mute din vechea locație.

Din câte se pare, proiectul care privea modernizarea bazarului din Onești a picat, costurile necesare realizării acestuia fiind prea ridicate. Lemnaru le-a transmis comercianților că în momentul de față se regândește acel proiect, se caută noi soluții și să nu-și facă griji.

Sigur este faptul că micii comercianți din bazar nu vor reveni în vechea locație mai devreme de primăvara anului viitor, deși inițial li se spusese că vor putea ocupa din nou acel loc în cel mult două-trei luni de la data la care au fost obligați să elibereze zona.