Privind imaginile alăturate, este clar ca lumina zilei că marcajele din dreptul trecerilor de pietoni de pe Bulevardul Oituz, pe care lucrătorii de la DPP le-au trasat cu migală, săptămâna trecută, n-au nici un efect.  

Poate că meseriașii de la DPP ar fi trebuit să vină suplimentar și cu alte soluții, pentru ca acele marcaje să nu mai fie încălcate cu una, cu două de șoferii comozi din cale-afară sau, pur și simplu, certați cu bunul simț.

Ar fi putut, de pildă, să le îngrădească pe termen nelimitat, poate cu niște stâlpișori dintre cei care le-au rămas pe stoc după pățania de anul trecut, care i-a revoltat pe taximetriști, mai ales că erau și vopsiți gata.

Sau, la fel de ușor, pe marcajele abia trasate ar fi putut așeza câteva meniuri capre, dintre acelea de care te împiedici cam peste tot pe stradă, și pe care să stea scris, cu litere de-o șchioapă: “PROASPĂT VOPSIT

P.S. – Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare. Dar, în ultimă instanță s-ar putea întinde pe jos chiar și un covor din sârmă ghimpată!