O tânără de 28 de ani a zburat cu mașina de pe un pod, ieri după-amiază, în afara localității Valea Seacă (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI), în urma unui accident provocat de un șofer neatent, care nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, după cum au stabilit cercetările efectuate de polițiștii rutieri la fața locului.

“La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat de 39 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule format din autotractor și semiremorcă, pe DN 2 – E 85, pe direcția Bacău – Adjud, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, care circula în paralel pe aceeași direcție de mers.

Autoturismul a fost proiectat pe sensul opus, unde a intrat în coliziune condus de o tânără de 28 de ani, acesta fiind proiectat în afara părții carosabile și s-a prăbușit în gol, de pe un pod.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (sursa foto: ISU Bacău)